Deputatul PNL Ioan Bălan: Primarul Fălticeniului, Cătălin Coman, e mai mult de dreapta. Viața l-a dus în zona de stânga


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, luni, la Subiectul Zilei, că este convins că primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, este mai mult de dreapta și că a ajuns într-un partid de stânga din întâmplările vieții.

”Îl cunosc bine pe Cătălin Coman. E un om mai degrabă de dreapta decât de stânga. Viața l-a făcut să ajungă în zona de stânga”, a spus Bălan.

Întrebat dacă vizitele pe care ministrul PNL, deputatul Bogdan Gheorghiu, la obiective culturale din Fălticeni împreună cu primarul PSD Cătălin Coman pot fi un semnal că primarul Fălticeniului ar urma să anunțe că îmbrățișează politica lui Gheorghe Flutur, Bălan a spus că nu poate face asemenea aprecieri.

„Nu știu cât îmbrățișează valorile liberale, dar eu, văzându-l și cunoscându-l ca întreprinzător puternic, ca om cu idei, cu soluții, e mai degrabă de dreapta”, a spus deputatul liberal sucevean.

Subiectul Zilei cu deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan vorbește deschis despre șansa reală a Sucevei de a redeveni importantă pe harta țării!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 15 noiembrie 2020

Ioan Bălan a mai declarat și că organizația județeană PSD Suceava nu reprezintă un opozant pentru PNL pentru că există în interior mai multă opoziție la ceea ce s-a întâmplat în organizație, în special cu listele de candidați.

Reamintim că primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, vicepreședinte al organizației județene PSD Suceava, a criticat modul în care au fost stabilite listele de candidați ai PSD Suceava la alegerile parlamentare, fără consultarea organizației și că el nu va putea cere votul fălticenenilor pentru candidați pe care nici nu-i cunoaște.

Ulterior, acestei declarații, au urmat două vizite ale ministrului liberal al Culturii, Bogdan Gheorghiu, la obiective culturale din Fălticeni în care a fost însoțit de primarul Cătălin Coman și care a fost lăudat de ministru pentru inițiativele pe care le are în acest domeniu.


Intră acum și în grupul de