George Șoldan (TSD) spune că va urmări zilnic derularea proiectului pentru ca Autostrada Nordului să fie finalizată în maximum patru ani: Această autostradă e necesară pentru turismul din județ și pentru dezvoltare//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru Camera Deputaților consilierul județean George Șoldan, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că își dorește foarte mult ca Autostrada Nordului să fie finalizată în patru ani.

„Dacă eu voi fi ales parlamentar de Suceava voi fi în fiecare zi cu interpelări la ministru. Am să fiu mai des la Ministerul Transporturilor decât angajații”, a spus Șoldan.

El a spus că toți sucevenii doresc foarte mult dezvoltare pentru județ.

„ Vorbim de dezvoltare, vorbim cu toții de infrastructură, dar concret ce putem să facem ca parlamentari? Nu putem noi ca parlamentari să asfaltăm drumuri sau să facem autostrăzi, dar putem, cu siguranță, să facem interpelări, și legi ca autoritățile locale să se dezvolte”, a spus Șoldan.

El a explicat că este extrem de importantă investiția în construcția Autostrăzii Nordului.

„Autostrada Nordului este foarte importantă pentru județul nostru. Autostrada Suceava-Satu Mare este foarte importantă atât pentru turismul din județul nostru cât și pentru dezvoltare.Dacă avem autostrăzi care vin spre Suceava putem aduce și investitori, investitorii înseamnă locuri de muncă mai bine plătite”, a spus Șoldan.

El a mai declarat că va uza de toate căile parlamentare pentru a pune presiune pentru ca investiția să fie finalizată cât mai repede.

„Voi face tot ce depinde de mine să fie terminată în patru ani de zile, poate și mai repede, pentru că e nevoie mai repede”, a spus George Șoldan.

El a declarat că așa cum un antreprenor român a finalizat lucrările la șoseaua de centură a Rădăuțiului cu un an mai devreme decât termenul stabilit, așa se poate face și în ceea ce privește Autostrada Nordului.


Intră acum și în grupul de