Ioan Bălan: Am votat cu gândul la dezvoltarea Sucevei, a Bucovinei, ai României și la o echipă capabilă să facă aceste lucruri să se întâmple


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan, a votat, duminică, la alegerile parlamentare la secția de votare organizată la Școală gimnazială nr. 2

El a spus că a votat în primul rând cu gândul la promisiunile făcute atât în campania pentru alegerile locale cât și din această campanie electorală, subliniind că acestea vor trebii descărcate în cei patru ani de muncă.

„Am votat cu gândul la dezvoltare, la dezvoltarea municipiului Suceava,  a Bucovinei, a României. Am votat cu gândul la o echipă capabilă să facă aceste lucruri să se întâmple”, a spus Ioan Bălan.

El a subliniat că dezvoltarea se va face de cei care vor reuși să atragă cât mai multe din fondurile puse la dispoziție de UE.

„Am votat gândindu-mă că tot ceea ce este de făcut este să dezvoltăm Suceava și să nu ne plângem că nu avem resurse pentru că UE ne-a pus la dispoziție vreo 85 de miliarde de euro. Banii aceștia vor trebui aduși, parte din ei, și în Suceava, chiar în fiecare localitate din județ. Dezvoltarea Sucevei va trebui să se facă uniform în toate localitățile și garanția ca acest lucru se va întâmpla este ca noi să votăm cu cei care își doresc dezvoltare”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de