Deputatul PSD Eugen Bejinariu: Le mulțumim celor care cred în PSD, în soluțiile noastre pentru viitorul lor și în responsabilitatea noastră de a munci pentru mai binele comun


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu,  a transmis, marți, „un mare și recunoscător mulțumesc” electoratului.

„Partidul Social Democrat a câștigat alegerile generale în județul Suceava și echipa noastră face o plecăciune adâncă, cu recunoștință pentru încrederea acordată!”, a transmis Eugen Bejinariu.

El mulțumit celor care au crezut în soluțiile PSD.

„Mulțumim acelor oameni care au ieșit din casele lor, au înfruntat vremea neplăcută și pericolul îmbolnăvirii dorind să își manifeste dreptul la vot. Le mulțumim celor care cred în PSD, în soluțiile noastre pentru viitorul lor și în responsabilitatea noastră de a munci pentru mai binele comun. Le promitem că vom avea grijă de speranțele pe care și le-au pus în acest vot!”, a spus Bejinariu.

Deputatul PSD de Suceava a transmis acelora care au pus ștampila în dreptul altor partide, le promite că parlamentarii PSD vor face mai mult în viitor pentru a-i convinge că echipa PSD e mai serioasă și mai eficientă în misiunea ei de a dezvolta România.

„Celor care au ales în mod la fel de democratic să tacă, să nu voteze, din orice motiv, le promitem că vom face astfel încât să afle, să știe, să simtă că nouă, la PSD, ne pasă cu adevărat de viața fiecărui român!”, a conchis Eugen Bejinariu.


Intră acum și în grupul de