Dan Ioan Cușnir: Lungu, Harșovschi și Flutur confundă popularitatea cu prestigiul și inaugurează tot felul de planșe, tot felul de desene care nu se mai pun în practică. Suceava are nevoie de o conducere care să conștientizeze și să accepte vocea sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că e nevoie de în viitor de o conducere a administrației locale care să conștientizeze și să pună în practică ceea ce își doresc sucevenii.

„Viitor în politica suceveană înseamnă o conducere a administrației locale care, în primul rând, să conștientizeze vocea sucevenilor, să o accepte și să o pună în aplicare”, a spus Cușnir.

El a spus că actualul primar, actualul viceprimar, confundă popularitatea cu prestigiul și că la fel este și la nivel județean.

„Prin promovare deșănțată, Lungu, Harșovschi și Gheorghe Flutur încearcă să fie populari. Fură evenimentele altora, fură mediatic realizările altora, inaugurează tot felul de planșe, tot felul de desene care nu se mai pun în practică. Visul lor este să aibă popularitate, dar ei uită că popularitatea este verișoara ușuratică a prestigiului”, a spus Cușnir.

El le-a transmis celor care conduc Suceava atât la nivel municipal, cât și la nivel județean că trebuie să se gândească dacă au făcut ceva prestigios, memorabil pentru Suceava.

Mai mult, Dan Ioan Cușnir a spus că atât Lungu, cât și Harșovschi cât și Flutur au o conștiință „de vânzare” și au crezut că prin iluzii, prin minciuni, prin manipulare, vor putea cumpăra și conștiința sucevenilor.

„Sucevenii i-au arătat lui Lungu, Harșovschi și Flutur la votul din 6 decembrie că a lor conștiință nu este de vânzare. Flutur a încercat să cumpere conștiința unui primar crezând că așa va cumpăra conștiința tuturor fălticenenilor.  Nu i-a ieșit. Sucevenii au demonstrat că înțeleg democrația, că nu pot fi mințiți. Poți manipula puțini oameni pe termen lung, poți manipula mulți oameni pe termen lung, dar nu poți manipula mulți oameni pe termen lung. Asta s-a întâmplat”, a spus Cușnir.


Intră acum și în grupul de