Dan Ioan Cușnir, atacuri la Gheorghe Flutur: Au trecut cinci ani de când e președinte al CJ Suceava cu realizări zero. Și-a construit imaginea pe Spitalul Județean și pe Aeroport și vedem că a blocat dezvoltarea aeroportului și nu a luat apărarea spitalului în momentele grele//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, a criticat, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, activitatea din ultimii ani a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, arătând că nu a avut nicio realizare notabilă.

„Au trecut cinci ani de când Gheorghe Flutur este președintele Consiliului Județean Suceava și în dreptul realizărilor vedem zero. După cinci ani vedem că a blocat dezvoltarea Aeroportului prin schimbarea destinației terminalelor 2 și cargo și vedem că terminalul 2 nu a fost finalizat. A fost laș în ceea ce privește abordarea legată de Spitalul Județean Suceava”, a spus Dan Ioan Cușnir.

El a arătatc ă Gheorghe Flutur și-a construit imaginea pe doi piloni: Spitalul Județean Suceava și Aeroportul Suceava.

„La aeroport, datorită managementului de calitate, se pare că se va finaliza terminalul 2 și vom avea o poartă de intrare și ieșire din județ mai mult decât decentă, dar dacă se va întâmpla cea mai mică sincopă în activitatea aeroportului, Gheorghe Flutur se va purta cu actualul manager al aeroportului cum sa purtat cu fostul manager al Spitalului Județean Suceava: cu lașitate”, a spus liderul social-democrat sucevean.

El consideră că pilonii pe care și-a construit Gheorghe Flutur imaginea- aeroportul și spitalul- pentru Gheorghe Flutur nu înseamnă nimic, dar pentru suceveni, aeroportul și spitalul înseamnă multe.

„Pentru Gheorghe Flutur aceste obiective nu au însemnat decât niște instrumente prin care să-și construiască imaginea.  Poate că Gheorghe Flutur a câștigat, dar județul Suceava a pierdut”, a spus Cușnir.

Intră PSD Suceava în ”carantină politică” până în 2024?

Intră PSD Suceava în ”carantină politică” până în 2024? LIVE la Subiectul Zilei, președintele PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 21 decembrie 2020

El a mai declarat că în martie 2020, la începutul crizei sanitare, când președintele României a restras distincția oferită Spitalului Județean Suceava, Gheorghe Flutur s-a purtat ca un laș și că Gheorghe Flutur trebuia să prezinte atunci președintelui României că acea distincție este a spitalului, a medicilor, pentru realizările din spital, pentru modernizarea Spitalului Județean Suceava.

Dan Ioan Cușnir a spus că ceea ce s-a întâmplat la începutul lunii martie, când Spitalul Suceava era numit spitalul groazei și Suceava era Lombardia României, acum se întâmplă în toate spitalele din țară care au avut în plus față de Suceava nouă-zece luni și nimeni nu este tras la răspundere.

„Fostul manager al SJU Suceava a fost tras la răspundere, iar Gheorghe Flutur a fost laș. Gheorghe Flutur trebuia să-i ia apărarea managerului Vasile Rîmbu pentru toate realizările din SJU Suceava. Noi putem să uităm că ambulatoriul din Suceava, unul dintre cele mai moderne din țară, a fost construit în 11 luni? Putem să uităm că secția de cardiologie este una din cele mai bine dotate din țară? Putem să uităm de Laboratorul de medicină nucleară, de realizările de la Secția de Infecțioase?”, a spus Cușnir.

El s-a întrebat unde a fost sprijinul pe care Gheorghe Flutur trebuia să-l dea Spitalului Județean Suceava, managerului Vasile Rîmbu în momentele grele prin care a trecut acest spital.


Intră acum și în grupul de