Accesul spre Centru Comercial Bazar poate deveni traseu pentru un concurs de orientare//VIDEO Reportaj


Intră acum și în grupul de

În anul investițiilor record din municipiul Suceava autoritățile locale nu au găsit încă soluția pentru un acces decent la Centrul Comercial Bazar care este al municipalității.

Pentru a ajunge la bazarul sucevean clienții folosesc parcarea de la centrul comercial Iulius Mall, iar apoi parcurg un traseu care include și porțiuni dificile, ca la un concurs de orientare în care concurentul se bazează doar pe propria forţă şi îndemânare.

Subiectul Zilei – Pasajul de sub podul peste Suceava

Singurul pasaj “subteran” din zona Bazar a Sucevei un pericol pentru suceveni! Subiectul Zilei de la podul peste râul Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 29 decembrie 2020

Cei care parcurg de mai mult timp traseul cunosc deja toate obstacolele și știu cum să le ocolească sau cum să abordeze terenul respectiv pentru a nu se accidenta, dar pentru o persoană care vine pentru prima dată este de recomandat prudența la mers.

Trecerea pe sub conducte de apă caldă, pe lângă cele de gaz natural, și chiar pe sub podul rutier care traversează apa Sucevei devine o drumeție în drumul clienților spre și dinspre intrarea în bazar.

Pe marginea „cărării oficiale” se pot întâlni diverse resturi de ambalaje, sau chiar un fost monitor de calculator.

Peisajul este întregit de stuful de pe malul râului Suceava.

Totodată, sucevenii care se încumetă să circule pe acolo au posibilitatea să vadă și progresul lucrărilor la zona de agrement care se construiște pe celălalt mal al râului.

Probabil că în anul 2021, care se anunță ca „anul modernizării” municipiului Suceava, autoritățile locale vor găsi o soluție pentru accesul spre Bazar, ori vor include traseul actual într-o competiție spectaculoasă de orientare.


Intră acum și în grupul de