Mirela Adomnicăi este noul președinte al organizației de femei PSD Suceava, iar primarul Fălticeniului, Cătălin Coman, și fostul deputat PSD Alexandru Rădulescu au fost sancționați cu avertisment


Intră acum și în grupul de

Biroul Județean al PSD Suceava a analizat, sâmbătă, rezultatele alegerilor din ultima parte a anului trecut și a luat mai multe decizii față de membrii partidului care au acționat contrar deciziilor organizației.

Astfel, potrivit unor surse politice, s-a decis destituirea din funcție a președintelui OFSD Suceava, Oana Pintilei, fost secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului în perioada în Guvernului Dăncilă.

Ea a fost acuzată că nu a făcut campanie PSD și a avut în mod repetat atitudini ostile care au condus la pierderea de voturi.

La propunerea primarului din Voitinel, Maria Pleșca, cu majoritate de voturi s-a decis ca interimatul funcției să fie asigurat de deputatul Mirela Adomnicăi.

Totodată, a fost dezbătută și atitudinea primarului de Fălticeni, Cătălin Coman, care a criticat organizația județeană PSD și declara că nu poate vota candidații acestui partid, dar și a fostului deputat PSD Alexandru Rădulescu.

Conducerea organizației județene PSD Suceava a luat act de demisiile acestora din funcțiile deținute în partid și a decis sancționarea cu „avertisment”, iar dacă aceștia vor mai avea atitudini care să lezeze imaginea partidului se va propune excluderea.


Intră acum și în grupul de