VIDEO // Consilierul local rădăuțean Florin Preda în război deschis cu fostul primar PSD, Nistor Tătar. Senatorul Ioan Stan e așteptat să împartă dreptatea la PSD Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PSD din Rădăuți, dl Florin Preda, propus spre excludere din PSD ca urmare a ultimei ședințe a Biroului Municipal al PSD Rădăuți a anunțat la Subiectul Zilei de la NewsBucovina că nu este dispus să ”accepte manevrele lui Nistor Tătar” care vizează îndepărtarea sa din partid și din postura de ales local al municipiului.

Preda a spus în cadrul emisiunii că ceea ce se întâmplă acum în PSD Rădăuți este o rezultantă a modului defectuos de management prin care actulul președinte al organizației social-democrate, dl Nistor Tătar, fost primar al orașului, înțelege să coordoneze activitatea din opoziție.

PSD Rădăuți e din nou un butoi de pulbere gata să erupă! Florin Preda este cel care il poate detona!

PSD Rădăuți e din nou un butoi de pulbere gata să erupă! Florin Preda este cel care il poate detona! LIVE – Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 17 ianuarie 2021

”Dl Tătar a pierdut toate alegerile din ultimii ani. Și cele prezidențiale și cele locale și cele generale și tot a fost menținut la conducerea organizației municipale a PSD. Eu am încredere că după ce voi fi ascultat în cadrul Comisiei de Etică a partidului și voi prezenta toate argumentele voi avea câștig de cauză”, a mai spus Florin Preda.


Intră acum și în grupul de