Ion Lungu intenționează ca în 2024 să candideze pentru un loc în Parlament și este încrezător că funcția de primar al Sucevei va fi câștigată tot de un liberal: Un candidat redutabil este Lucian Harșovschi


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a reiterat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că nu va mai candida pentru funcția de primar al Sucevei în 2024.

Întrebat dacă vizează funcția de președinte de Consiliu Județean, Ion Lungu a remintit că președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că dorește să candideze pentru un nou mandat.

Primarul a spus însă că își propune o carieră de parlamentar.

Întrebat cum va gestiona candidatura pentru funcția de primar prin prisma funcție sale de președinte al organizației municipale PNL Suceava, Ion Lungu a arătat că organizația are tineri pregătiți pentru această funcție.

Potrivit lui Ion Lungu unul dintre cei care va fi „un candidat redutabil” ar putea fi viceprimarul Lucian Harșovschi.

„Lucian Harșovschi este o variantă. Este un om care știe, are atâta experiență în administrație, este tânăr, energic”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că se va vedea până în 2024 care va fi persoana pe care PNL o va susține pentru funcția de primar al Sucevei.

„Ținta este de a câștiga Primăria în 2024”, a spus Ion Lungu.,

EL a recunoscut că ținând cont că PNL este la guvernare, se va eroda politic, dar că va acționa pentru ca un membru liberal să fie ales primar.

 „Avem ca țintă să menținem Primăria Suceava la PNL și sunt convins că vom reuși acest lucru”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de