Liderul USR Suceava, Teodora Munteanu, anunță procedura de selecție pentru funcția de prefect. Candidații trebuie să aibă un film de prezentare și să explice cum vor pune în practică politicile guvernamentale


Intră acum și în grupul de

USR Suceava a transmis, vineri, că săptămâna viitoare urmează să transmită Biroului Național al USR o listă cu trei candidați pentru funcția de prefect de Suceava, aceștia urmând să fie selectați în cadrul unei proceduri interne care va include și un interviu.

Președintele USR Suceava, Teodora Munteanu, a precizat că în urma negocierilor din coaliția de guvernare, funcția de prefect al județului Suceava va reveni USR.

Ea a arătat că filiala județeană USR Suceava a demarat procedura internă de selecție pentru această funcție de mare răspundere.

Candidații vor trebui să-și depună dosarul de candidatură către Comisia de Selecție, până cel târziu duminică 07.02.2021, ora 23.59. Dosarul candidaților va trebui să cuprindă următoarele:

–              Scrisoare de intenție, în care candidatul își va prezenta modul în care va pune în practică politicile guvernamentale;

–              CV în format Europass;

–              Declarație pe proprie răspundere de necolaborare cu Securitatea;

–              Declarație pe proprie răspundere că nu are cazier;

„Comisia de Selecție a dosarelor se va întruni în cursul săptămânii viitoare, pentru a alege, prin vot secret, o listă de trei nume. Lista va fi trimisa Biroului Național USR, care va începe intervievarea candidaților, cărora li se solicită și un film de prezentare de maximum 5 minute. Prefecții și subprefecții vor fi numiți începând cu data de 8 martie 2021”, a menționat Teodora Munteanu.


Intră acum și în grupul de