PNL Suceava îl menține pe Daniel Prorociuc subprefect de Suceava și îl susține pe Alexandru Salup pentru cea de-a doua funcție de subprefect în locul Laurei Morar


Intră acum și în grupul de

Biroului Politic Județean al PNL Suceava, a discutat, vineri, în ședință desemnarea persoanelor care să ocupe cele două funcții de subprefect al județului Suceava care revin PNL în condițiile în care funcția de prefect a fost atribuită USR.

Potrivit unui comunicat de presă, BPJ al PNL Suceava a validat susținerea în funcția de subprefect a lui Alexandru Salup precum și menținerea lui Daniel Prorociuc în funcția de subprefect pe care o deține.

„PNL Suceava susține pentru funcțiile de subprefect doi oameni tineri care au deja și o importantă experiență în administrație, unul fiind subprefect în funcție, celălalt fiind la al doilea mandat de consilier județean”, arată PNL Suceava.

Alexandru Salup a absolvit Ingineria Produselor Alimentare, iar în prezent activează în sistemul sanitar.

Cea de-a doua funcție de subprefect de Suceava este deținută în prezent de Laura Morar, propusă de PMP.

Pentru funcția de prefect de Suceava USR Suceava a nominalizat trei persoane pe care conducerea centrală a partidului le va audia urmând să decidă cine va prelua funcția.


Intră acum și în grupul de