Dan Ioan Cușnir acuză „modernizări” în bătaie de joc: Trecere de pietoni care se termină într-un zid și infiltrații într-o construcție dată recent în folosință


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, a acuzat, joi, administrația locală suceveană că face așa zise modernizări în bătaie de joc, dar pe rețelele de socializare conducerea Primăriei se laudă cu implicarea în supravegherea lucrărilor.

„De 13 ani, viceprimarul Harșovschi s-a modelat la umbra lui Ion lungu. La fel cum la umbra  bradului nu crește nimic, se pare că nici la umbra lui Ion Lungu nu a crescut nimic valoros sau trainic”, a arătat Cușnir.

El spus că doar cu câteva luni în urmă, viceprimarul Harșovschi explica pe rețelele de socializare cât este de implicat și cât efort depune-pe bani publici bineînțeles- pentru a moderniza Suceava, nu doar pornind de la fiecare scară de bloc, ci și în zona Liceului Ștefan cel Mare, Casa Cărții.

„Ne-a povestit, pe rețelele de socializare, cum s-a implicat personal în supravegherea lucrărilor și ne-a explicat ce treaba bună a făcut. Diferența dintre Suceava reală și Suceava virtuală construită de Harșovschi și Lungu pe rețelele de socializare este cu adevărat fascinantă și în acest caz”, a spus liderul social-democrat sucevean.

El atrage atenția că în urma modernizării, o trecere pentru pietoni se termină într-un zid.

„Trecerea de pietoni care se termină cu un zid, cu un copac și cu un coș de gunoi ar putea fi justificate doar de dorința viceprimarului Harșovschi de a ne convinge că se pricepe la toate (de la investiții comice, la piratarea transportului public local, la golanii urbanistice și la organizarea Zilelor Sucevei) deși are un parcurs educațional îndoielnic și dovedește incapacitate de a înțelege  lucrurile în ansamblu”, arată Cușnir într-un comunicat de presă.

Mai mult, el precizează că și zidul dinspre strada Nicolae Bălcescu, deteriorat de infiltrații, arată că această lucrare ori a fost greșit proiectată, ori are erori de execuție, ori nu este finalizată.

„Mentalitatea viceprimarului Harșovschi este de tipul „atât s-a putut”, „suntem în Suceava și nu se poate mai mult”. Noi nu putem fi de acord cu această resemnare mioritică, considerăm că Suceava merită mult mai mult și că varianta corectă este „atât pot cei care administrează Suceava de 17 ani” sau „atât l-a dus mintea””, a continuat Cușnir.

El consideră că Suceava are nevoie de primenirea administrației locale și are nevoie de oameni noi, cu mentalități aliniate vremurilor.

„Nu poate moderniza Suceava Lucian Harșovschi, care timp de 13 ani, la căldurica umbrei lui Ion Lungu, a girat împreună cu acesta stagnarea modernizării și blocarea progresului Sucevei.Este momentul în care trebuie să spunem SUCEAVA TREZEȘTE-TE!”, a mai transmis Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de