Alin Opincaru a fost exclus din Uniunea pentru Bucovina pentru implicarea în proiectul Parcul Șipote: Nu mai reprezintă partidul în niciun fel


Intră acum și în grupul de

Președintele Uniunii pentru Bucovina, Alin Opincaru, a fost exclus din partid, anunță formațiunea pe pagina de facebook.

În comunicatul postat în cursul zilei de miercuri se precizează că în cursul zilei de marți, 13 aprilie 2021, Uniunea pentru Bucovina a încheiat orice fel de colaborare cu dl Alin Opincaru, decizia fiind luată în prezența acestuia.

„Îi urăm succes în cariera politica și în tot ce își propune sa realizeze pentru acest oraș”, se menționează în comunicat.

Mai mult se precizează că din acest moment,  Alin Opincaru nu mai reprezintă partidul în nici un fel, iar orice ieșire publică a sa coroborată cu Uniunea pentru Bucovina va atrage consecințele de rigoare. „Uniunea pentru Bucovina crede în valorile acestei zone, ale familiei și va milita permanent pentru respectarea dreptului de opinie în limitele bunului simț”, mai arată UpB.

Alin Opincaru a declarat pentru News Bucovina că discuțiile au pornit de la susținerea pe care a arătat-o pentru proiectul de modernizare a Parcului Șipote din Suceava.

El a menționat că în acest proiect sucevenii își pun speranțele în reprezentanții societății civile dintre care și el  face parte.

„O perioadă de timp vreau să iau o pauză și în scurtă vreme voi anunța în ce direcție politică mă voi îndrepta”, a declarat Opincaru.

Alin Opincaru a fost desemnat prin vot reprezentat în Comisia Tehnică de stabilire a temei de proiect pentru amenajarea Parcului Șipote.


Intră acum și în grupul de