Deputatul PSD Gheorghe Șoldan face apel angajaților cinstiți din ministere și care știu ce s-a întâmplat în gestionarea pandemiei să nu tacă și să spună adevărul pentru că altfel vor fi complici


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a apreciat, miercuri, că de dragul funcțiilor cei din PNL și USR vor îngropa orice adevăr, motiv pentru care solicită angajaților cinstiți din ministere să spună adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în gestionarea pandemiei.

„Care principii? Care Constituție? În coaliția de conjunctură, totul este negociabil. PNL-USR-Plus nu lasă osul chiar atât de repede, au prins gustul puterii și de dragul funcțiilor vor îngropa orice adevăr. Azi le place de Cîțu, mâine nu le mai place, ca poimâine să le placă iarăși. Cine să îi mai înțeleagă? De asta au nevoie românii?”, a întrebat Șoldan într-un comunicat de presă.

„Fac apel la oamenii cinstiți din ministere, care știu ce s-a întâmplat în problema gestionării pandemiei, să nu tacă! Dacă există o problemă cu raportările deceselor de Covid-19 – să spună! Dacă s-au falsificat registrele – să nu tacă! Dacă a fost un abuz de putere – să o denunțe! Altfel, vor fi complici!”, a transmis deputatul.

El a apreciat că PNL-USR-Plus nu vor face lumină în acest caz pentru că nu îi interesează.

„Pentru ei, scandalul primează și jocul de imagine. Își arată mușchii unii altora. Își vor pune alți oameni pe scaunele de miniștri și se va coborî cortina. În schimb, bolnavii vor rămâne tot fără pic de ajutor, spitalele vor continua să aibă probleme ba cu oxigenul, ba cu prizele ori cu lipsa materialelor sanitare”, a mai declarat Șoldan.

El consideră că această coaliție trebuie să plece de la guvernare.

„Tandemul PNL-USR-Plus și-a demonstrat incompetența! De o săptămână, românii n-au mai auzit nimic de PNRR, de autostrăzi, de spitale noi, coaliția marilor proiecte din capul lor a coborât discuția la nivel de persoane, apărându-și oamenii de partid, nu interesele naționale”, a conchis Șoldan.


Intră acum și în grupul de