Acasă Politica Gheorghe Flutur, Ion Lungu și Daniel Cadariu, în echipa lui Florin Cîțu...

Gheorghe Flutur, Ion Lungu și Daniel Cadariu, în echipa lui Florin Cîțu care și-a anunțat candidatura la președinția PNL


Intră acum și în grupul de

Președitele organizației județene PNL Suceava, președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, președintele organizației municipale PNL Suceava, primarul Ion Lungu și senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu fac parte din echipa cu care premierul Florin Cîțu candidează pentru funcția de președinte al PNL.

„Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL. Le mulțumesc liderilor politici puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid și care și astăzi mă susțin și fac parte din echipa mea”, a declarat Florin Cîțu înaintea ședinței Consiliului Național al PNL.



El a spus că PNL are nevoie de un suflu nou, are nevoie de o conducere care să vină cu elemente de noutate, în același timp să ducă mai departe tradițiile și principiile liberale.

Florin Cîțu este convins că va câștiga președinția PNL pentru că nu există altă variantă, susținând că PNL  va fi cel puțin 8 ani la guvernare.

„Vom transforma România într-o țară liberală de care să se bucure toți românii. Ce înseamnă o Românie liberală? V-am spus și sunt două lucruri importante mine. Proprietatea privată este sfântă, iar antreprenorul este un erou într-o Românie liberală”, a declarat Florin Cîțu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version