Acasă Politica Primarul Sucevei, Ion Lungu, explică de ce îl susține pe Florin Cîțu...

Primarul Sucevei, Ion Lungu, explică de ce îl susține pe Florin Cîțu la președinția PNL: Este o decizie care avantajează orașul nostru.


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, președinte al organizației municipale PNL Suceava a declarat că a decis să-l susțină pe premierul Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL pentru că ar fi o decizie care ar avantaja orașul.

„Am răspuns invitației Primului-Ministru Florin Cîțu de a participa la anunțul candidaturii la funcția de președinte al Partidului Național Liberal și de a susține candidatura dumnealui”, a spus Ion Lungu.



El a arătat că îl susține pe Florin Cîțu pentru câștigarea funcției de președinte al Partidului Național Liberal.

Lungu a spus că Florin Cîțu are o echipă puternică de susținători formată din miniștri, primari, în frunte cu Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, președinți de consilii județene, în frunte cu Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, și parlamentari.

„Este o decizie care avantajează orașul nostru. Am convingerea că din această competiție electorală de alegeri interne la PNL, partidul va avea de câștigat”, a mai declarat Lungu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version