Senatorul USRPLUS George Mîndruță: Problema infrastructurii este definitorie pentru activitatea economică, turistică a județului Suceava. Se lucrează la autostrada A 7 și în curând se începe execuția


Intră acum și în grupul de

Senatorul USRPLUS de Suceava George Mîndruță, care a însoțit-o pe președintele Senatului, Anca Dragu, în cadrul vizitei de lucru de două zile efectuată în județul Suceava, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că în discuțiile purtate în toate mediile s-a conturat tema importantă a infrastructurii.

„Și în discuțiile de la Universitate și la Consiliul Județean și cu investitorii din Suceava s-a detașat o temă foarte importantă, cea a infrastructurii, care este definitorie pentru tot ceea ce înseamnă activitatea economică, turism, în județul Suceava”, a spus Mîndruță.

Senatorul sucevean a spus că în acest sens autostrada A7 este în calcul și că se lucrează la ea.

„Cât de curând se va intra pe partea de execuție”, a spus parlamentarul USRPLUS.

Presedintele Senatului, dna Anca Dragu sustine o conferinta de presă

Presedintele Senatului, dna Anca Dragu sustine o conferinta de presă La Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 11 iunie 2021

El a menționat că pe primul trsonson al A 7 s-a declanșat procedura de licitație pe execuție.

„Probabil, într-o lună-două, se va băga sapa în pământ. Pentru tronsonul al doilea, Buzău-Focșani, cam într-o lună se declanșează licitația de execuție. Restul sunt puțin întârziate”, a menționat George Mîndruță.

În ceea ce privește tronsonul Pașcani-Suceava-Siret el a spus că se lucrează acum la studiul de fezabilitate și autorizări și că se va vedea când vor începe lucrările de execuție.


Intră acum și în grupul de