Acasă Politica Senatorul USRPLUS George Mîndruță: Problema infrastructurii este definitorie pentru activitatea economică, turistică...

Senatorul USRPLUS George Mîndruță: Problema infrastructurii este definitorie pentru activitatea economică, turistică a județului Suceava. Se lucrează la autostrada A 7 și în curând se începe execuția


Intră acum și în grupul de

Senatorul USRPLUS de Suceava George Mîndruță, care a însoțit-o pe președintele Senatului, Anca Dragu, în cadrul vizitei de lucru de două zile efectuată în județul Suceava, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că în discuțiile purtate în toate mediile s-a conturat tema importantă a infrastructurii.

„Și în discuțiile de la Universitate și la Consiliul Județean și cu investitorii din Suceava s-a detașat o temă foarte importantă, cea a infrastructurii, care este definitorie pentru tot ceea ce înseamnă activitatea economică, turism, în județul Suceava”, a spus Mîndruță.



Senatorul sucevean a spus că în acest sens autostrada A7 este în calcul și că se lucrează la ea.

„Cât de curând se va intra pe partea de execuție”, a spus parlamentarul USRPLUS.

Presedintele Senatului, dna Anca Dragu sustine o conferinta de presă

Presedintele Senatului, dna Anca Dragu sustine o conferinta de presă La Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 11 iunie 2021

El a menționat că pe primul trsonson al A 7 s-a declanșat procedura de licitație pe execuție.

„Probabil, într-o lună-două, se va băga sapa în pământ. Pentru tronsonul al doilea, Buzău-Focșani, cam într-o lună se declanșează licitația de execuție. Restul sunt puțin întârziate”, a menționat George Mîndruță.

În ceea ce privește tronsonul Pașcani-Suceava-Siret el a spus că se lucrează acum la studiul de fezabilitate și autorizări și că se va vedea când vor începe lucrările de execuție.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version