Gianina Ursu a fost aleasă președintele organizației municipale USRPLUS Suceava


Intră acum și în grupul de

Gianina Ursu, președinte al organizației municipale Suceava a PLUS a fost aleasă președinte al organizației municipale USRPLUS, formațiune formată prin fuziunea USR și PLUS, au declarat pentru News Bucovina surse politice.

La alegerile interne din cadrul organizației municipale USRPLUS Suceava au candidat viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu, Daniel Ababei și Corina Parasca din partea fostului USR și Gianina Ursu și Ion Mareș din partea fostului PLUS.

Au fost exprimate 95 de voturi, iar Gianina Ursu a obținut 54 de voturi pentru funcția de președinte al organizației municipale USRPLUS Suceava.

Gianina Ursu a fost membru fondator PLUS Suceava, devenind ulterior unul din cei cinci coordonatori regionali PLUS Nord-Est.

Ea are studii de comunicare și administrare a afacerilor și s-a remarcat în cadrul PLUS prin implicare și munca în echipă.

Fostul președinte al organizației, viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu, a fost aleasă în Biroul organizației municipale și va fi vicepreședinte al organizației.

Alegerile pentru desemnarea conducerii organizației județene USRPLUS Suceava se vor desfășura peste două săptămâni.


Intră acum și în grupul de