Deputatul PSD George Șoldan solicită urgent stoparea „importurilor” de deșeuri și cere miniștrilor Mediului și Internelor să verifice fiecare tir în graniță: România nu este groapa de gunoi a Europei!


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a declarat, vineri, că devine periculoasă situația „importurilor” de deșeuri în România și cere stoparea acestei situații.

„Solicit ministrului de interne și ministrului mediului să oprească fiecare tir de la graniță pentru verificări. Gunoaiele ilegale trebuie întoarse – toate! E crimă și lipsă de respect pentru țara noastră, care este asaltată de gunoaie prin toate punctele de frontieră!”, a transmis deputatul sucevean.

El spune că lucrurile nu trebuie să rămână așa.

„Facem parte din familia europeană, dar asta nu înseamnă că trebuie să acceptăm toată mizeria lor!  E suficient gunoi creat de Guvernarea PNL-USR în toată țara! Nu trebuie preluat modelul din sectorul 1 al capitalei în toate județele”, a declarat Șoldan.

El susține că trebuie să se spună stop „importurilor” de gunoaie.

„Dacă acest lucru nu se va întâmpla, voi propune colegilor mei să depunem o MOȚIUNE împotriva miniștrilor mediului și de interne pe această temă. Guvernul să-și facă treaba, campania electorală a trecut. Competiția dintre Cîțu și Orban nu îi interesează pe români”, a conchis Șoldan.


Intră acum și în grupul de