Ion Lungu îi spune lui Florin Cîțu că primarii așteaptă PNRR cu sufletul la gură și că pentru a câștiga viitoarele alegeri PNL trebuie să aibă proiecte: Nu avem unde să o mai întoarcem, nu mai putem da vina pe PSD


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat joi la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Suceava organizat la Gura Humorului în prezența premierului Florin Cîțu, că primarii așteaptă cu sufletul la gură Planul Național de Redresare și Reziliență și a recunoscut, indirect, că e o problemă la Fonduri Europene sperând că se va rezolva și a subliniat că în 2024 nu vor mai putea da vina pe PSD.

Lungu a spus că aceste alegeri înseamnă un nou început pentru PNL și că obiectivul este câștigarea alegerilor din 2024.

„Este un nou început, împreună cu Gheorghe Flutur, cu liberalii din sală. În aceste alegeri, dacă discutăm de Consiliul Județean, de primar, echipa ne ajută, dar, ca în fotbal, noi, candidații trebuie să marcăm golul. Dacă noi nu marcăm noi golul, degeaba! Până acum ne-a ieșit. Ne-a ajutat Dumnezeu”, a spus Lungu.

El a arătat însă că este nevoie de proiecte care să fie finanțate, în special de PNRR.

„Îi mulțumesc prim ministrului pentru implicarea pe care o are în ceea ce înseamnă PNRR. Vă felicităm domnule prim ministru. Noi primarii așteptăm cu sufletul la gură acest program. Ne-am pus mari speranțe în acest PNRR. Nu facem reproșuri, doar constatăm. Părerea mea este că trebuia să facem pe dracu-n patru să păstrăm un minister foarte important, Ministerul Fondurilor Europene unde noi am avut un ministru foarte performat în persoana domnului Boloș. Tragem speranța că lucrurile se vor rezolva și vom merge mai departe”, a spus Lungu.

Primarul Sucevei a mai declarat că atunci când au fost rezultate bune pentru partid la alegerile locale au fost rezultate bune și la alegerile parlamentare.

„Am convingerea că vom avea performanțe în 2024. Nu avem unde să o mai întoarcem, nu mai putem da vina pe PSD. Trebuie să arătăm proiectele noastre. Aici, la Suceava, Slavă Domnului, s-au făcut. Suceava s-a schimbat la față, faptul că am fost ales de cinci ori consecutiv arată că lucrurile merg într-o direcție bună”, a mai spus Lungu.


Intră acum și în grupul de