Flutur cere de la Cluj Napoca clarificarea poziției doctrinare a PNL, autostrăzi, reformă în administrație, sprijinirea antreprenorilor și păstrarea identității naționale: Nu vreau ca firme de catering să ne arate cum erau tradițiile și obiceiurile


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care a participat la alegerile din organizația PNL Cluj, a avut un mesaj direct către conducerea PNL privind viitorul partidului.

„De la Cluj transmit un mesaj. Cred că PNL trebuie să-și clarifice doctrinar pozițiile. Prea ne-am avut bine cu toată lumea, cu toate categoriile de electorat și am neglijat esența: electoratul liberal”, a spus Flutur.

El a anunțat că va propune patru probleme mari în moțiunea lui Florin Cîțu pe care îl susține la președinția PNL.

Prima propunere se referă la autostrăzi care să lege provinciile istorice.

„Haideți să trecem Carpații cu autostrăzi! Să legăm cele trei provincii istorice că n-am făcut 30 de ani acest lucru și nu este corect. Lumea așteaptă de la liberali să facă asta. Avem fonduri europene, ne trebuie curaj și pragmatism”, a spus Flutur.

A doua propunere se referă la reforma administrației.

„Haideți să descentralizăm și să facem reformă și modernizarea administrației publice. Fără descentralizare, lăsând toate să se întâmple într-un loc, nu se pot cheltui eficient banii europeni și nici cei din bugetul național”, a mai spus președintele PNL Suceava.

El mai propune parteneriat pe termen lung al PNL cu antreprenorii.

„Nu trebuie să ne temem de mediul privat ci trebuie să-l ajutăm mai mult. Nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”, a spus Flutur.

Un alt mesaj al lui Flutur se referă la păstrarea identității naționale.

„Nu în ultimul rând, identitatea națională. Una este modernizarea și alta este identitatea națională. Dacă nu o să fim atenți cu ea o să plătim firme de catering să ne arate cum erau obiceiurile și tradițiile noastre și eu nu vreau asta. Vreau să fim niște buni români”, a mai declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de