Liderul USR PLUS Suceava cere liderilor PNL Suceava să explice dacă fondurile pentru Sala Polivalentă Suceava au fost redirecționate pentru Tabăra Bucșoaia


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale USR PLUS Suceava, Gianina Ursu, a solicitat, vineri, președintelui organizației județene PNL Suceava Gheorghe Flutur și președintelui organizației municipale PNL Suceava, Ion Lungu, lămuriri privind redirecționarea fondurilor alocate Sălii Polivalente Suceava pentru modernizarea Taberei Bucșoaia.

„Conform informațiilor apărute în presă, sumele alocate de către Compania Națională de Investiții pentru construirea Sălii Polivalente din Municipiul Suceava se pare că sunt redirecționate către proiectul de modernizare a taberei Bucșoaia, inițiat de Consiliul Județean Suceava”, arată Ursu într-un comunicat de presă.

Ea precizează că potrivit unei hotărâri de guvern din martie 2021, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Sală Polivalentă 5000 locuri, municipiul Suceava, județul Suceava”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” – S.A.

„Așa cum se arată și în notele de fundamentare a proiectului, Sala Polivalentă a Municipiului Suceava ar veni în întâmpinarea unor nevoi ale sucevenilor, și anume: sport și competiții sportive, sănătate, educație, locuri de muncă, oportunități economice și de afaceri”, a menționat liderul USR PLUS Suceava.

Gianina Ursu mai spune că filiala municipală a USR PLUS consideră că beneficiile construirii Sălii Polivalente municipale sunt de interes nu doar local, ci și județean, de aceea cere ca realizarea acestui obiectiv, deja aprobat prin hotărâre guvernamentală, să nu fie întârziat mai ales că sucevenii au nevoie de această Sală Polivalentă, pentru că li s-a promis realizarea ei și Guvernul a hotărât că se va realiza.

„Cerem așadar domului președinte al CJ Suceava, cât și domnului primar al municipiului să-și exprime public poziția referitoare la informația apărută în presă conform căreia fondurile alocate sălii polivalente ar fi fost redirecționate către modernizarea taberei de la Bucșoaia. Îi rugăm cu tot respectul cuvenit funcțiilor domniilor sale să confirme sau să infirme această informație, argumentat și în spiritul transparenței și al respectului pentru cetățeni”, solicită Gianina Ursu.


Intră acum și în grupul de