Flutur către PSD Suceava: Mai ușor cu pianul pe scări! Ați fost mereu împiedicați și ați pus piedică dezvoltării județului. Noi, de luni până sâmbătă facem proiecte importante, iar duminica, dacă e cazul, mergem și la hore


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a răspuns, luni, acuzelor aduse de PSD Suceava care a acuzat că în timp ce județul este „un șantier abandonat” președintele merge la hore, că de luni până sâmbătă se fac drumuri, proiecte importante precum spitalul de copii și spitalul de boli infecțioase, tabăra Bucșoaia, centurile ocolitoare, se implică în demararea procedurilor pentru Autostrada A7 și lucrează în multe șantiere pe drumuri județene, iar duminică, dacă este cazul, merge și la hore.

„Văd că, de luni dimineață, PSD își face încălzirea cu mine, așa cum o face de 20 de ani. Sunt obișnuit cu atitudinea lor, dar viața a arătat că eu și echipa mea liberală am făcut ceva în acest județ. Anul trecut, folosindu-se de pandemie, au crezut că scapă de mine, dar populația ne-a apreciat reușitele și ne-a acordat peste 50% din voturi”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a adăugat că a constatat că în ultimul timp vede unele comunicate ce par ale unui om ofticat și invidios, care nu are curajul să se semneze.

„Da, domnilor de la PSD, de luni până sâmbătă facem drumuri, facem proiecte importante, cum ar fi cele pentru spitalul de copii și pentru spitalul de boli infecțioase, pentru tabăra Bucșoaia, pentru centurile ocolitoare, ne implicăm în demararea procedurilor pentru Autostrada A7 și lucrăm în multe șantiere pe drumuri județene. Duminică, dacă este cazul, mergem și la hore”, a spus Flutur.

El le transmite celor de la PSD că au fost „împiedicați” și că au pus mereu piedică întregului județ.

„Nu știți nici despre hore, nici despre proiecte, ci doar piedici. Ați blocat județul sau ați pus frână dezvoltării acestui județ de când vă știți! Să vă aduc aminte de Proiectul “Utilități și mediu”? Prin acesta ați înglodat în datorii 61 de comunități, împrumutând 83 de milioane de euro, sumă care s-a dublat prin dobânzi. Credeți că lumea nu știe că ați blocat timp de ani de zile centura Sucevei, centura Rădăuțiului și a trebuit să venim noi să le deblocăm. Ați blocat DN 18 Suceava-Borșa prin pasul Prislop și a trebuit să venim noi să îl deblocăm”, a mai declarat Flutur.

Președintele CJ Suceava spune că pe vremea PSD erau de 10 ori mai puțini pasageri pe Aeroportul din Suceava, iar actuala administrație a reușit să ajungeă la peste 450.000.

„Sunt realități! Voi pe cine vreți să păcăliți, domnilor PSD-iști? Nu, voi nu mergeți la hore, pentru ca v-ați obișnuit să beți whisky cu borcanul, ascunși în cabane din județ, așa că mai ușor cu pianul pe scări”, a transmis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de