Gheorghe Flutur: Ludovic Orban a construit o șosea de ocolire a județului Suceava. De Anul Nou îmi dădea asigurări de sprijin, iar la alocările pe județe Vrancea primea triplu. Vreau ca Suceava să conteze nu doar de Crăciun și Revelion


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, președinte al PNL Suceava și al CJ Suceava, a recunoscut, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că vechea echipă de conducere a PNL a avut o atitudine necorespunzătoare față de nevoile județului Suceava.

El a spus că a decis să candideze pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL deși a mai avut ceva roluri în PNL, pentru că a constatat că pare că pentru ca județul să conteze la nivel central aceasta este o soluție pentru a explica mai bine necesitățile județului.

„M-am retras în ultimii patru ani aici, acasă. Nu am mai vrut să fac politică la vârf. Am văzut că nu șosea de ocolire a Sucevei, ci de ocolire a județului Suceava au construit Ludovic Orban și colegi de-ai mei. Când au tras din pălărie Iașiul și nu Suceava la tragerea la sorți pentru prefect la început mi s-a părut nesemnificativ, dar apoi mi s-au aprins niște becuri. Priorități pentru Suceava sunt doar dacă ne întâlnim de Anul Nou și ne pupăm: <<George, stai liniștit că te ajut>> după care, consistență de trei ori bani mai puțini ca la Vrancea pentru că nu mai era Flutur acolo și era Ionuț Ștefan acolo”, a spus Flutur.

El a arătat că atunci când se discutau de alocări de resurse pe județe, avea de trei ori mai mult Vrancea decât Suceava,  județ care este dublu cât Vrancea.

Gheorghe Flutur – primul interviu dupa ce a câștigat alegerile in PNL

Gheorghe Flutur – primul interviu dupa ce a câștigat alegerile in PNL

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 29 septembrie 2021

„N-am nimic cu ei. Să le dea cât or vrea, dar eu știu că trebuie să mă lupt pentru acest județ și mi-am dat seama că dacă tot sunt verde și sunt în activitate, o zi pe săptămână o să mă duc apăsat la București ca să mai facem ceva pentru Suceava. Nu-mi era dor de vreo funcție, dar îmi dau seama că nu funcționează această țară altfel dacă nu ești acolo să fii mai aspru și să apeși butoane ca să se întâmple câte ceva”, a explicat Flutur.

„Am luat cel mai mare număr de voturi pentru prim-vicepreședinți. Asta înseamnă că mai contez eu și contează și Suceava, nu doar de Crăciun și Revelion. Eu vreau să conteze și de luni dimineață”, a mai declarat președintele Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de