Marian Andronache a fost reales președinte al PMP Suceava. Ioana Constantin: Organizația Suceava este povestea de succes a PMP. Ați reușit să vă triplați scorul față de 2016


Intră acum și în grupul de

Marian Andronache a fost reales, sâmbătă, președinte al organizației județene Suceava a Partidului Mișcarea Populară, la conferința de alegeri fiind prezent președintele PMP, Cristian Diaconescu, secretarul general adjunct Ioana Constantin , vicepreședintele PMP pentru regiunea Nord Est, Petru Movilă și lideri de organizații județene din zonă.

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat că organizația județeană Suceava este una dintre cele mai puternice din țară cu doi primari, șapte viceprimari, cinci consilieri județeni și 127 de consilieri locali.

El a arătat că are încredere în conducerea organizației și a transmis că în continuare este nevoie de solidaritate și unitate în partid.

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a subliniat că organizația județeană PMP Suceava este una dintre poveștile de succes ale PMP pentru că dacă până în 2016 avea rezultate sub media pe țară și-a triplat scorul electoral la alegerile din 2020.

„Sunteți povestea de succes a PMP. Ați reușit să vă triplați scorul față de 2016”, a spus Ioana Constantin.

Ea a transmis că obiectivul PMP Suceava este ca în 2024 să câștige Primăria municipiului Suceava.

Ioana Constantin a menționat că anul trecut Marian Andronache a obținut 20%, fiind pe locul 2 în cursa pentru funcția de primar și a apreciat că dacă alegerile locale erau în două tururi de scrutin Marian Andronache era acum primarul Sucevei.


Intră acum și în grupul de