Dr. Tiberius Brădățan, propunerea PSD Suceava pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății


Intră acum și în grupul de

Medicul urgentist sucevean Tiberius Brădățan urmează să ocupe funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății, acesta fiind votat, sâmbătă, în Biroul Permanent Județean al PSD Suceava pentru a ocupa această poziție guvernamentală.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat pentru News Bucovina că dr. Tiberius Brădățan este propunerea organizației județene PSD Suceava pentru funcția de secretar de stat în Minsterul Sănătății.

„Doctorul Brădățan a mai fost secretar de stat, a fost și director medical al Spitalului Județean Suceava și este un profesionist. Mai ales în această perioadă în care ne confruntăm cu pandemia de Covid-19 cred că în conducerea Ministerului Sănătății trebuie să fie specialiști cu experiență, iar dr. Tiberius Brădățan este unul dintre ei”, a spus senatorul Ioan Stan.

Tiberius Brădățan, este medic primar în medicina de urgență, a fost subsecretar de stat și apoi secretar de stat în Ministerul Sănătății în guvernarea PSD 2016-2019, iar până în mandatul 2012-2016 a fost directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Suceava.


Intră acum și în grupul de