Primarul din Bosanci a semnat primul pe lista locală de susținere inițiativei AUR de demitere a lui Klaus Iohannis. Neculai Miron: Dintr-un apărător al democrației s-a transformat într-un apărător al penalilor


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei sucevene Bosanci, Neculai Miron, membru PNL a semnat, sâmbătă, primul pe lista de susținere a inițiativei de demitere a președintelui României, Klaus Iohannis, inițiată de AUR.

La Bosanci au fost prezenți, sâmbătă, co-președintele AUR George Simion, Călin Georgescu, dar și parlamentarii AUR de Suceava.

George Simion l-a îndemnat pe primarul Neculai Miron să fie primul care semnează pe lista deschisă la Bosanci.

„Vă invit, domnule primar, pe lista nouă de Bosanci să fiți primul care semnează în aplauzele noastre ale tuturor adunați aici să-i dăm o lecție lui Klaus Werner Iohannis. Chiar și cei care l-au votat de două ori nu-l mai vor”, a spus Simion.

El l-a felicitat pe Miron pentru acest gest pentru că cei care semnează riscă mult.

Liderul AUR , George Simion a fost la Bosanci -Suceava

Bosanci l-a primit cu pâine și sare pe George Simion! Primarul comunei, Neculai Miron a semnat pentru demiterea președintelui Iohannis – filmul evenimentelor #suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 23 ianuarie 2022

Neculai Miron a declarat că vrea să dea un suflu nou, de libertate, să fie respectate principiile democrației, să se poată intra liber la muncă sau să se poată călători liber.

„Sunt încă membru PNL. Dacă domnul Iohannis, dintr-un apărător al democrației s-a transformat într-un apărător al penalilor, de atunci am făcut o declarație de presă: Lucrul acesta nu se mai poate! Avem alături de noi patrioți care luptă pentru poporul român”, a spus Miron.

El a subliniat că deși este simpatizant al Forței Dreptei a dat un sprijin AUR în demersul pe care l-au inițiat.


Intră acum și în grupul de