Răzvan Gavriloaia revine din vară la CSU Suceava: Cred că Suceava merită mai mult și s-au făcut eforturi în ultimii ani ca echipa să revină în elita handbalului românesc


Intră acum și în grupul de

Clubul Sportiv Universitar Suceava a anunțat că Răzva Gavriloaia, unul dintre cei mai reprezentativi jucători formați la acest club, se va întoarce să-și continue cariera în tricoul „alb-albastru” al echipei universitare de handbal sucevene.

Potrivit sursei citate, revenirea lui Gavriloaia la echipa suceveană se va produce din vara acestui an, după ce jucătorul își va încheia contractul cu campioana României, Dinamo București.

„Revin acasă după 9 ani cu o mare dorință de a ajuta cu experiența acumulată la Dunărea Călărași și mai ales la Dinamo, formație cu care am avut șansa să cuceresc trofee pe plan intern și să evoluez cu succes în cupele europene. Cred că Suceava merită mai mult și s-au făcut eforturi în ultimii ani ca echipa să revină în elita handbalului românesc. Mă simt excelent din punct de vedere fizic, sunt printre primii la testele de efort la care sunt supus la Dinamo, și cred că mai pot juca fără probleme încă cel puțin doi ani. Singurul lucru care mă poate trage înapoi la vârsta mea este motivația, însă nu se pune problema de așa ceva în cazul meu, pentru că abia aștept să vin să joc din nou în fața publicului sucevean. Acasă voi fi liniștit și din punct de vedere mental, pentru că fetița mea cea mare a început școala la Suceava, iar în acest moment stau singur la București, departe de familia care îmi lipsește atât de mult”, a declarat Răzvan Gavriloaia.

În cariera de jucător Răzvan Gavriloaia a cucerit trei titluri, două Cupe ale României și trei Supercupe.


Intră acum și în grupul de