Acasă Politica Ion Lungu închide subiectul înlocuirii viceprimarului Teodora Munteanu și anunță că există...

Ion Lungu închide subiectul înlocuirii viceprimarului Teodora Munteanu și anunță că există o nouă majoritate PNL-PMP-Pro România în Consiliul Local Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că nu va mai relua proiectul de hotărâre de eliberare din funcție a viceprimarului Teodora Munteanu considerând că este un subiect închis.

El a explicat că a încercat înlocuirea viceprimarului Teodora Munteanu pentru că majoritatea PNL-USR nu funcționa bine și că în ședința extraordinară de vineri a Consiliului Local a decis să retragă acest proiect din motivele pe care le-a explicat atunci, respectiv că a constatat că nu va putea obține o majoritate calificată în condițiile în care proiectul nu era susținut de cei din PSD.



„Nu voi mai relua proiectul de hotărâre de eliberare din funcție a viceprimarului Teodora Munteanu. Este un subiect închis. Avem o nouă majoritate în Consiliul Local formată din PNL, PMP și Pro România. Sunt convis că atunci când vin cu proiecte importante pentru comunitate, așa cum sunt toate proiectele pe care le propun, vor fi votate”, a concluzionat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu a intenționat înlocuirea din funcție a viceprimarului USR Teodora Munteanu, dar nu a reușit să aibă siguranța că proiectul său va obține cel puțin 16 voturi.

În documentația care argumenta înlocuirea viceprimarului Teodora Munteanu , primarul Ion Lungu a arătat că aceasta nu și-ar fi îndeplinit corespunzător atribuțiile pe care i le-a delegat, sau că se implica în alte domenii de care nu răspundea, cum ar fi verificarea autorizațiilor de construire.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version