VIDEO//Deputatul George Șoldan, la moțiunea USR împotriva ministrului Mediului: Partidul care a poluat și poluează cel mai mult mediul politic s-a trezit să vorbească de protecția mediului


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan a transmis, luni, în Plenul Parlamentului, la dezbaterea moțiunii depusă de USR împotriva ministrului Mediului, Tanczos Barna, că este hilar că partidul care a poluat și poluează cel mai mult mediul politic românesc s-a trezit să depună o moțiune împotriva ministrului Mediului.

El a apreciat că este o glumă proastă a celor din USR  mai ales că un partid toxic care a stat câteva luni la guvernare vorbește de protecția mediului.

„Ați ajuns să faceți acțiuni disperate pentru că se vede în sondajele de opinie că și cei pe care i-ați păcălit pe rețelele de socializare că veți salva România nu vă mai susțin. De fapt electoratul s-a prins că vă chinuiți să vă salvați pe voi, darmite să salvați România”, a spus Șoldan.

El consideră că moțiunea pare a fi o acțiune a unui angajat plictisit și hăituit de angajator și care doar pontează pentru ca șeful să vadă că face ceva.

„Și astăzi ați făcut la fel. Ați depus o moțiune simplă pentru a vă bate în continuare joc de puținul electorat pe care îl mai aveți. Ați venit doar să vă faceți un selfie, să vă aplaudați între voi, iar la final de zi să spuneți că ați mai făcut încă ceva pentru români”, a spus Șoldan.

El le-a transmis celor de la USR că încă mai sunt parlamentari și că ar fi de dorit să depună proiecte de lege care să fie în beneficiul românilor și să nu mai blocheze Parlamentul cu asemenea moțiuni inutile pentru că vor rămâne doar să se plângă pe facebook unui număr din ce în ce mai mic de urmăritori.

USR a depus moţiunea simplă intitulată „Amar de mediu. Ministrul Tanczos Barna trebuie să plece cât încă mai avem păduri de apărat”.


Intră acum și în grupul de