Accidentul cu patru răniți de la Dărmănești, provocat de un tânăr șofer care nu s-a asigurat la intrarea pe DN 2


    Intră acum și în grupul de

    Accidentul cu patru răniți de marți după amiaza din Dărmănești a fost provocat de un șofer care nu s-a asigurat când a intrat pe DN 2, mașina sa fiind lovită de un autoturism care circula regulamentar.

    Potrivit cercetărilor polițiștilor, un tânăr de 23 de ani din județul Brașov a condus marți după amiaza un autoturism Dacia Logan pe DJ209D pe raza localității Dărmănești  spre DN2, iar la intersecția cu DN2, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Volkswagen Passat ce se deplasa pe DN2, pe banda a doua de circulație, având direcția de mers dinspre  Pătrăuți spre Dănilă, intrând în coliziune cu acesta.

             În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a patru persoane care au fost preluate și transportate la Spitalul Județean Suceava.

    Șoferul mașinii Logan a suferit „contuzie coloană cervicală, contuzie torace, contuzie bazin, contuzie mâini bilaterale, contuzie gleznă stânga”, iar pasagerul din dreapta față din mașină a suferit un traumatism prin accident rutier și era în stare comatoasă.

    O femeie care era pasager pe banchete din spate în autoturismul Logan a fost diagnosticată cu „TCF, epistaxis ant. bilateral oprit”.

    Șoferul VW a fost diagnosticat cu contuzii, fiind rănit ușor.

    În acest caz se fac cercetări penale pentru „vătămare corporală din culpă”.


    Intră acum și în grupul de