Deputatul Bogdan Gheorghiu continuă programul „Citește-mi 100 de povești!” lansat când era ministrul Culturii. El va merge la grădinița din Bahna Arini pentru a le citi copiilor


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a anunțat, joi, că va continua să susțină programul  „Citește-mi 100 de povești!” pe care l-a lansat când era ministrul Culturii.

El a spus că la începutul anului trecut, în calitate de ministru al Culturii, a semnat un protocol de colaborare între Asociația OvidiuRo, Ministerul Educației și Ministerul Culturii în vederea stimulării lecturii atât în grădinițe, cât și în cadrul familiei.

Programul „Citește-mi 100 de povești!” se desfășoară sub egida Proiectului „România Educată”, derulat de Administrația Prezidențială.

„Cred că este un gest firesc să continui să sprijin Asociația OvidiuRo în misiunea de a ajuta copiii, în special pe cei care provin din medii defavorizate, să aibă parte de educație timpurie de calitate. Astfel, vineri, 20 mai 2022, de la ora 9:00, vom merge la grădinița din Bahna Arini, comuna Preutești, județul Suceava, pentru a le citi copiilor. Doar prin exemplul personal putem să îi obișnuim pe cei mici să citească”, a spus deputatul liberal.

El a menționat că programul va continua, iar după ora 11:00, se va vizita maternitatea și secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.


Intră acum și în grupul de