Deputatul PSD de Suceava George Șoldan, omagiu pentru Ștefan cel Mare la Putna: Domnia lui Ștefan cel Mare a însemnat pentru Moldova o perioadă de glorie și bogăție, un model de a conduce țara cu vitejie, înțelepciune și credință


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava George Șoldan împreună cu primarul comunei Straja, Mihai Juravle, dar și mai mulți colegi de partid, au omagiat, la Putna, pe domnitorul Ștefan cel Mare și au depus o coroană de flori la mormântul acestuia.

“Mai presus de tihna noastră stă datoria sfântă de a apăra ființa și neatârnarea țării noastre”, a citat deputatul sucevean pe Ștefan cel Mare care a amintit că în 2 iulie, la Putna, sucevenii și toată Moldova celebrează Sărbătoarea Sfântului Voievod Ștefan cel Mare.

El a menționat că în semn de omagiu, a depus coroane la mormântul de la Mănăstirea Putna a marelui voievod, alături de primarul comunei Straja, Juravle Mihai și de colegi de partid.

„Mănăstirea Putna este prima biserică ctitorită de Ștefan cel Mare. În cei 47 de ani de domnie, acesta a ctitorit 44 de biserici, câte una pentru fiecare victorie, așa spune legenda.  Domnia lui Ștefan cel Mare a însemnat pentru Moldova o perioadă de glorie și bogăție, un model de a conduce țara cu vitejie, înțelepciune și credință”, a mai declarat deputatul.


Intră acum și în grupul de