Senatorul George Mîndruță – la un pas de a trece în echipa PNL Suceava?


Intră acum și în grupul de

Premierul României, dl Nicolae Ciucă, care este și liderul national al PNL a avut la Suceava și o serie de discuții cu senatorul de Fălticeni, dl George Mîndruță, proaspăt demisionat din funcția de lider județean al USR Suceava.

Surse din PNL Suceava ne-au declarant sub protecția anonimatului că la discuții au participat mai mulți ”grei” ai PNL, atât la nivel județean cât și national.

Discuțiile s-au axat în principal pe proiectele de parcurs ale actualei coaliții de guvernare cu predilecție pe ce dorește PNL să realizeze în Moldova și, punctual, în județul Suceava.  

Deocamdată PNL Suceava nu a comunicat sub nici o formă pe subiectul George Mîndruță însă este de așteptat ca zilele acestea actualul senator independent să se hotărască asupra viitorului său politic și din ce echipă dorește sa facă parte de aici înainte.

Senatorul de Fălticeni a demisionat săptămâna trecută de la șefia USR Suceava fiind dezamăgit complet de traseul pe care USR l-a luat în ultimul an și mai ales de perspectivele acestei formațiuni politice pentru alegeriel din 2024.


Intră acum și în grupul de