Niculai Barbă: Am impresia că cei din PSD Suceava nu înțeleg pe ce lume trăiesc de se țin de atacuri și glumițe la adresa lui Gheorghe Flutur. Mai bine ați încerca să țineți pasul cu el!


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a făcut, marți, un apel către PSD Suceava atrăgând atenția că atacurile și glumițele din ultima perioadă sunt în total dezacord cu situația economico-socială actuală din întreaga lume și că este nevoie de unitate și dialog.

„Îmi lasă un gust tot mai amar faptul că PSD Suceava continuă atacurile la adresa Partidului Național Liberal Suceava, mai nou introducând și glumite în program”, arată Niculai Barbă într-un comunicat.

El a adăugat că modul în care se comportă PSD Suceava îl determină să creadă că aceștia nu știu că situația socio-economică la nivel global este complicată.

„Am impresia că nu înțeleg pe ce lume trăiesc și vreau să le spun că situația economico-socială în toată lumea este una complicată și că nu e de glumit, este nevoie de unitate și de dialog pentru a reuși să trecem cu bine peste această perioadă. Cel puțin la asta ne-am gândit atunci când a fost susținută o coaliție cu PSD și anume pentru a asigura o stabilitate politică absolut necesară în contextul actual”, a continuat Barbă.

Vicepreședintele CJ Suceava consideră că cei din PSD, fiind aliați la guvernare, ar trebui să pună umărul alături de PNL la rezolvarea problemelor județului, la unirea forțelor pentru a atrage investiții în infrastructura de drumuri (inclusiv A7), apă, canal sau gaz metan, aceste investii vor asigura creșterea bunăstării sucevenilor.

Barbă a menționat că a văzut recent exemplul unor județe din vestul țării unde, indiferent de culoarea politică, toți luptă pentru județul lor.

„Luați acest mesaj ca pe un apel la colaborare și vreau să vă spun că sunt multe domenii în care ați putea fi umăr la umăr cu noi. Dacă sunteți aliați, apoi să știți că aliații, chiar temporari, nu se bucură de greul celuilalt, ci pun umărul să ajute și asta pentru că de fapt greul nostru, al administrației județene, este greul județului, cu probleme și situații pe care noi încercăm să le rezolvăm și le vom rezolva”, a precizat Niculai Barbă.

El a făcut referire la ultimele atacuri, adică cele privind Drumul Județean Suceava – Dolhasca și Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava și le-a transmis celor din PSD că chiar dacă nu știau, ar fi putut afla că deja sunt termene de derulare a unor licitații.

„Ați văzut că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, își vede de treabă și nu vă răspunde la atacuri/glumițe. Nu cred că veți câștiga ieșind zilnic cu astfel de atacuri. Cred că județul va fi mai câștigat dacă veți încerca să țineți pasul cu el. Nu m-ar surprinde, însă, dacă veți considera în continuare că puteți câștiga procente atacându-l pe Gheorghe Flutur, iar in ultima perioadă să folosiți pe post de „pompier de serviciu” un “abilitat” pe situații de urgență”, a concluzionat Niculai Barbă.


Intră acum și în grupul de