Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu felicită USV pentru că a ajuns să fie alături de Universitatea Babeş-Bolyai într-un top internațional al universităților


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a transmis, joi, felicitări conducerii USV pentru că a universitatea suceveană este clasată într-un top internațional al universităților alături de UBB.„Universitatea ”Stefan cel Mare”, Suceava a fost inclusă în clasamentul internațional al universităților Times Higher Education! Situată, alături de Universitatea Babeş-Bolyai, în intervalul 1.001-1.200 din cele 1.799 de instituții incluse, universitatea suceveană este devansată de doar două universități din România: Academia de Studii Economice din București și UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca”, arată deputatul liberal.

El a felicitat conducerea instituției, valoroasele cadre didactice și pe toți cei care prin activitatea lor au contribuit la evoluția acestei instituții de învățământ.

Bogdan Gheorghiu a subliniat că nu trebuie uitați nici cei care au avut un rol important în ascensiunea USV, dar care astăzi nu mai sunt printre noi într care doi oameni de mare excepție, profesorii Sabina Fînaru și Cătălin Țigăeru, pe care a avut privilegiul de a-i avea dascăli la Școala Generală nr. 10 Suceava, fiind două personalități care cu siguranță se numără printre cei ce merită menționați.

„Statutul de universitate de elită al Universității „Ștefan cel Mare” este încă o dată confirmat. Vă doresc mult succes în viitor! Sunt convins că, prin eforturile dumneavoastră continue, dezvoltarea acestui prestigios centru educațional nu va înceta, cultivând cele mai înalte standarde în educație, știință și cultură”, a mai transmis Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de