Larisa Blanari este noul președinte al Organizației Județene de Femei Social-Democrate Suceava


Intră acum și în grupul de

Directorul general al Casei de Județene de Asigurări de Sănătate Suceava, Larisa Blănari, a fost aleasă, vineri, președinte al Organizației Județene de Femei Social-Democrate Suceava, potrivit unor surse oficiale ale PSD Suceava.

Funcția de președinte al acestei organizații era deținută interimar de deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi din ianuarie 2021 după ce fostul președinte, Oana Pintilei, a fost înlăturată din funcție pentru că nu s-a implicat în campania electorală din anul 2020.

Organizația Județeană de Femei Social-Democrate Suceava a organizat, vineri, alegeri pentru conducerea acestei structuri speciale din PSD Suceava în urma cărora Larisa Blanari a fost aleasă președinte al organizației obținând mai multe voturi decât deputatul Mirela Adomnicăi.

Larisa Blanari este dublu licențiată- în Litere, specializarea Limba și literatura germană/limba și literatura română, dar și în științe economie, specializarea Contabilitate și informatică de gestiune. Ea are absolvit și un masterat în Psihologie politică și leadership în administraţie.

Ea a fost consilier județean PSD, funcție la care a renunțat după ce în luna iulie a anului trecut a fost numită director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Suceava.


Intră acum și în grupul de