Noul lider al OFSD Suceava, Larisa Blanari, mesaj către conducerea PSD Suceava: Schimbările sunt greu de făcut și greu de acceptat, dar există!


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a anunțat, vineri, că în localitatea Frasin au avut loc lucrările Conferinței Județene de alegeri a Organizației Femeilor Social Democrate la care au participat un număr de 155 de delegate din toate localitățile județului Suceava, dar și numeroși invitați.

În competiția pentru poziția de președinte al OFSD Suceava au intrat deputatul PSD de Suceava Mirela Elena Adomnicăi, președinte interimar al organizației, și directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Larisa Blanari.

„În urma votului exprimat de către delegați a fost desemnată să ocupe această funcție doamna Larisa Blanari care a întrunit un număr de 93 de voturi față de cele 59 obținute de contracandidat, 3 voturi fiind anulate”, arată PSD Suceava.

Potrivit comunicatului de presă, fiind la prima funcție politică din cadrul organizației de femei, Larisa Blanari a declarat că își dorește să consolideze echipa social democratelor și că se bazează în demersul ei și pe sprijinul fostului președinte interimar, deputatul Mirela Adomnicăi.

„Așa cum spunea și doamna deputat Adomnicăi treaba de acum începe. Vreau să avem o armată de oameni în spatele fiecărei femei de astăzi. Schimbările sunt și greu de făcut și greu de acceptat. Dar există. Dintotdeauna au existat și vor exista!”, a transmis Larisa Blanari la finalul conferinței de alegeri.


Intră acum și în grupul de