Liderul aleșilor locali PMP, Marian Andronache, anunță că ținta principală a partidului este revenirea în Parlament: Suntem al treilea partid la nivel național ca număr de aleși locali


Intră acum și în grupul de

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PMP, Marian Andronache, președinte al organizației PMP Suceava, a anunțat că la Slănic Moldova unde formațiunea politică s-a reunit sâmbătă în formulă de Colegiu Național și Consiliu Executiv Național al Ligii Aleșilor Locali, că principalul obiectiv al partidului este revenirea în Parlament.

„Este prima ședință reunită din 2023, an pe care l-am început împreună, cu convingerea că avem responsabilitatea față de oamenii care ne-au susținut în alegeri să rămânem uniți și să le oferim o alternativă viabilă, credibilă de dreapta, care de altfel, este și singura existentă”, a spus Marian Andronache.

El a precizat că Liga Aleșilor Locali a devenit o structură funcțională care, în cel mai scurt timp posibil, va deveni motorul de dezvoltare al PMP.

„Pentru cei care uită sau minimalizează intenționat PMP, le aduc aminte de faptul că noi suntem al treilea partid la nivel național ca număr de membri. Cei peste 2.200 de aleși locali reprezintă fundația PMP. Sunt oameni muncitori, determinați, baza unei opțiuni solide, de dreapta, care va reda românilor încrederea că viitorul poate fi mai bun”, a declarat Marian Andronache.

Mai mult, liderul Ligii Aleșilor Local din PMP a subliniat că formațiunea are membri hotărâți să demonstreze că locul partidului este în Parlament, iar experiența de până acum a demonstrat că legile făcute de parlamentarii PMP sunt făcute pentru români și în beneficiul lor.

„Ne sunt sursă de energie convingerile noastre: credință, democrație, familie,reconstrucție, unitate”, a concluzionat Marian Andronache.


Intră acum și în grupul de