Ion Lungu despre o eventuală candidatură a lui Vasile Rîmbu la funcția de primar: Îi doresc mult succes


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că îi dorește mult succes lui Vasile Rîmbu dacă dorește să candideze la funcția de primar al municipiului Suceava, iar candidatului PNL din 2024 îi dorește să câștige Primăria.

„Eu cu domnul Rîmbu avem o relație de colaborare de peste 30 de ani. Ne cunoaștem foarte bine din Zona Industrială. Am avut o colaborare foarte bună cât timp a fost directorul Spitalului Județean. Îi doresc mult succes dacă dorește să candideze la Primărie, iar candidatului PNL din 2024 îi doresc să câștige Primăria”, a spus Ion Lungu.

Întrebat dacă nu va candida, Ion Lungu a răspuns enigmatic: „Am spus candidatului PNL. Mulțumesc”.

Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Suceava Vasile Rîmbu s-a înscris, marți, în organizația municipală PSD Suceava.

Potrivit unor surse din PSD Suceava Vasile Rîmbu dorește să obțină sprijinul organizației pentru o eventuală candidatură la funcția de primar al Sucevei la alegerile locale din 2024.

Discuții privind o candidatură a lui Vasile Rîmbu pentru funcția de primar al Sucevei au mai existat în spațiul public în 2019-începutul anului 2020, dar nu s-au concretizat.


Intră acum și în grupul de