Deputatul Șoldan, concluzie amară după ce a fost la podul de la Milișăuți: Lucrurile sunt încâlcite. De când ministrul Transporturilor a alocat banii vorbim doar de greșeli de proiectare, neînțelegeri și declarații în presă


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a recunoscut, joi, că în ciuda asigurărilor pe care le-a primit când a vorbit telefonic atât el cât și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu cu cu șeful DRDP Iași despre lucrările la podul de la Milișăuți, lucrurile sunt tot mai încâlcite.

„Așa cum am promis, am fost astăzi la podul de la Milișăuți și m-am întâlnit cu reprezentanții constructorului și cu cei ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, inclusiv cu dl. director Ovidiu Laicu. Dacă la telefon se dădeau termene clare, la fața locului lucrurile sunt încă încâlcite”, a spus deputatul.

El a arătat că a fost convins că discuțiile dintre cele două părți sunt într-o fază avansată, dar a constatat însă sunt multe probleme lăsate nerezolvate.

„De atâta amar de timp, de când ministrul Sorin Grindeanu a dat banii pentru refacerea podului, vorbim doar de greșeli de proiectare, neînțelegeri și declarații în presă. În rest se pare că nimeni nu a pus la masă cele două părți și nimeni nu a încercat să caute soluții. Sau cel puțin nu a făcut-o suficient”, a precizat Șoldan.

El a menționat că nu era stabilit încă cine montează podul provizoriu sau cine îi asigură mentenanța.

„Fiecare parte are explicații de ce s-a ajuns aici, dar nici una nu pare să aibă soluții concrete. E clar că există o lipsă de comunicare între constructor și cei de la DRDP Iași. Din ce am discutat cu dl. Laicu, săptămâna viitoare vor începe lucrările la podul provizoriu. Sper ca de data aceasta acest termen să fie respectat!”, a concluzionat deputatul Șoldan.


Intră acum și în grupul de