PSD Suceava, nou atac la Gheorghe Flutur: Nici n-a terminat de anunţat Comisia Europeană lansarea proiectului „Autostrada Estului”, că deja a acaparat-o pe persoană fizică


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a lansat, joi, un nou atac la adresa liderului liberal Gheorghe Flutur, arătând că acesta se laudă cu proiecte la care nu are nicio implicare, sau care au fost finanțate de PSD, dar care nici până acum nu sunt finalizate.

Vă prezentăm integral comunicatul transmis de PSD Suceava:

„ Suntem deja obişnuiţi cu demagogia şi retorica de campanie perpetuă a acestui „factotum” uman care se vrea a fi preşedintele CJ Suceava. De asemenea, cunoaştem cu toţii proverbul „vorba multă, sărăcia omului”.

Dacă ne luăm după domnia sa, nu mai există proiect pe suprafaţa pământului la care dumnealui să nu-şi fi adus „contribuţia”. Ce folos că îşi aduce contribuţia mai mult în vorbe, decât în fapte. De exemplu, nici n-a terminat de anunţat Comisia Europeană lansarea proiectului „Autostrada Estului”, că deja dl Flutur a acaparat-o pe persoană fizică, deşi în mod cert autostrada cu pricina nu se va face datorită lui, nici în mandatul lui şi nici nu are vreo tangenţă cu dumnealui.

Mai departe, inspectând drumul judeţean 209 (Mălini – Iesle – Borca), se laudă cu investiţia de 25 milioane de euro făcută acolo, dar uită să precizeze că acest drum a fost finanţat integral de guvernarea PSD, prin PNDL II şi că trebuia să fie gata de multă vreme. După cum exact la fel stau treburile şi cu drumul județean Panaci-Bilbor. Noi cu banii, el cu campania electorală!  De asemenea omite să precizeze că judeţul Suceava este printre ultimele care încă mai are în lucru investiţii obţinute prin PNDL, în timp ce în restul ţării acestea au fost terminate la timp. Atât e de gospodar! Asta ca să nu mai discutăm că cele peste 217 milioane de lei aduse în judeţ de parlamentarii PSD de Suceava prin PNDL II, când era partidul nostru la guvernare, nici nu se compară cu cele aproximativ 140 de milioane de lei primite prin programul  „Anghel Saligny” de când e PNL la guvernare.

La nici câteva ore de la inspecţia drumurilor realizate cu maximă întârziere de CJ Suceava, cu banii daţi la timp de PSD, ce face dnul Flutur?!? Apare pe şantierul Cazinoului de la Vatra Dornei, care chipurile este reabilitat tot datorită dumnealui, deşi toată lumea ştie că instituţia care se ocupă de această lucrare este Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, iar banii proiectului provin din fodurile europene.

Trece noaptea şi brusc, următoarea zi se dă de ceasul morţii din cauza cerealelor din Ucraina, îşi manifestă îngrijorarea faţă de produsele agroalimentare pe care le consumă sucevenii şi aproape că face apoplexie gândindu-se la cât de fărmat este drumul spre Vama Siret din cauza TIR-urilor care ne traversează judeţul. A oferit vreo soluţie? Niciuna! Numai discursuri.   

Acesta este rezumatul ultimelor două zile. Drept urmare, aşteptăm cu interes momentul în care vom asista la o nouă aselenizare, fiind convinşi că aceasta se va datora tot dlui Flutur care ne va explica doct cum a discutat el cu reprezentanţii NASA pentru realizarea unei linii directe între Suceava şi satelitul natural al pământului, Luna”.


Intră acum și în grupul de