Deputatul PSD Gheorghe Şoldan, atac la Gheorghe Flutur: Autostrada A7 o face PSD. Dumneavoastră ocupați-vă de drumurile județene care sunt praf


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan l-a criticat, vineri, pe președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că a prezentat stadiul proiectului Autostrăzii A7 Pașcani-Suceava-Siret și că a apreciat că în acest an ar urma să se organizeze licitația pentru execuția lucrării.

„Dl. Flutur poate face cel mult imnul autostrăzii pe modelul strigăturilor de pe scena de la Câmpulung Moldovenesc!”, arată deputatul Şoldan într-un comunicat de presă.

Parlamentarul social democrat sucevean a fost iritat că Gheorghe Flutur a prezentat stadiul proiectului.

” Între două hore, Gheorghe Flutur iese astăzi în presă și anunță cum „aduce” autostrada A7 la Suceava!

Cu mai bine de o lună înainte, tot ce a declarat președintele Consiliului Județean Suceava a fost anunțat de Ministerul Transporturilor.

Mai exact, pe 20 iunie a.c., într-o conferință de presă ținută la Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat referitor la A7 că tronsonul Pașcani – Suceava va fi scos la licitație până la finele lui 2023.

De asemenea, ministrul Grindeanu și-a exprimat încrederea că tot în acest an va fi scoasă la licitație și porțiunea de autostradă dintre Suceava și Siret.

Primii kilometri din A7, a mai anunțat în cadrul acelei conferințe Sorin Grindeanu, vor fi dați în folosință începând din 2024.

Așadar, dle Flutur, autostrada se face de constructor român, cu fonduri europene și ministru PSD!

Dvs. vedeți-vă de drumurile județene care sunt praf! „, a fost mesajul transmis de deputatul PSD Gheorghe Şoldan.


Intră acum și în grupul de