Președintele PNL, Nicolae Ciucă, e la Gura Humorului unde a mers cu telescaunul și a urcat în turnul de observare


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL și al Senatului României, Nicolae Ionel Ciucă, se află în aceste zile într-o scurtă vizită în județul Suceava, anunță formațiunea politică.

Potrivit sursei citate, vineri, însoțit de președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, liderul liberal a vizitat la Gura Humorului parcul de agrement Ariniș și a făcut o deplasare cu telescaunul pe pârtia de schi Șoimul.

Totodată, el a vizitat baza de agrement Ariniș și turnul de observare Șoimul. La întâlnire au mai participat primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

În cursul zilei, Nicolae Ciucă a fost oaspetele Mănăstirii Voroneț, unde Maica Stareță Gabriela Platon a făcut o prezentare a Mănăstirii. Președintele Senatului a fost întâmpinat în Altarul Mănăstirii de PS Damaschin Dorneanu, care i-a oferit, cu binecuvântarea Înalțpreasfințitul Părinte Calinic, Ordinul „Crucea Bucovinei” pentru merite deosebite în sprijinirea bisericii și a comunității, iar la eveniment a fost și suceveanul Ciprian Olinici, secretar de stat pentru culte.

Președintele PNL Niculae Ciucă a fost deosebit de încântat de frumusețile Bucovinei, având doar cuvinte de apreciere pentru schimbarea la față a Bucovinei în ultimă perioadă sub administrație liberală și a declarat că rămâne un mare susținător al proiectelor județului Suceava, fie că este vorba de Autostrada A7 Pașcani – Suceava – Siret, Autostrada Nordului Suceava – Vatra Dornei – Bistrița, de investițiile în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”, de investiții în turism sau deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei.

Nicolae Ciucă apreciază Bucovina și Suceava ca fiind un model de dezvoltare, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de