Sensul giratoriu haotic din Gura Humorului a fost desființat la două zile după ce News Bucovina a prezentat situația


Intră acum și în grupul de

Săptămâna trecută News Bucovina a semnalat înființarea unui sens giratoriu în Gura Humorului într-o intersecție unde la fiecare intrare era montat semnul „Cedează trecerea”, iar sensul giratoriu era opțional pentru șoferi aceștia circulând la mica înțelegere cu ceilalți participanți la trafic.

Potrivit localnicilor, la două zile după ce News Bucovina a semnalat situația sensul giratoriu a fost desființat motiv pentru care se pune întrebarea care a fost sensul înființării acestuia.

Mai mult, pentru înființarea unui sens giratoriu este nevoie avizul Poliției Rutiere. Dacă acest aviz a fost obținut, întrebarea este de ce a fost atunci desființat și de ce locuitorii din Gura Humorului trebuie să plătească astfel de experimente. Dacă nu a existat un aviz al Poliției Rutiere, ceea ce este foarte puțin probabil, autoritățile locale trebuie să explice de ce au cheltuit nelegal bani pentru înființarea lui.

De menționat este că sensul giratoriu haotic din Gura Humorului a devenit „vedetă” națională și putea să fie un punct de atracție pentru turiștii care vin în această stațiune turistică de interes național.


Intră acum și în grupul de