Acasă Politica Ion Lungu se vede candidatul comun PSD-PNL la Primărie: Tradițional eu sunt...

Ion Lungu se vede candidatul comun PSD-PNL la Primărie: Tradițional eu sunt votat de cei din PSD


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, crede că dacă partidele care formează acum coaliția de guvernare, PSD și PNL, vor ajunge la concluzia că e nevoie să participe în alegeri pe liste comune, atunci el va fi candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar.

Întrebat dacă se vede la alegerile locale viitoare candidatul comun PSD-PNL, Ion Lungu a răspuns: „De ce nu?”



Lungu a argumentat că el oricum este votat de mulți dintre alegătorii PSD.

„Știți foarte bine că eu am o relație bună cu PSD. Nu e niciun secret, la alegerile locale, o parte din voturile mele, totdeauna le iau de la PSD”, a precizat primarul, care este și liderul local al PNL.

Ion Lungu a mai declarat că își rezervă dreptul de a stabili când își va anunța candidatura pentru un nou mandat de primar.

El a spus că încă nu este nimic clar privind candidatura comună PSD-PNL la alegerile viitoare și la care dintre alegeri vor fi liste comune.

Lungu a adăugat că el crede că la alegerile locale fiecare partid va candida separat, pentru că au electorate diferite, deși a recunoscut că „în mod tradițional” ia voturi de la PSD.

„Nu e un secret. Știu din studiile mele că de fiecare dată am luat la alegerile locale și voturi de la PSD”, a mai declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version