Gheorghe Flutur, răspunde ferm lui Ioan Stan: Voi vorbi despre problemele județului Suceava fără să vă cer dumneavoastră aprobarea.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a răspuns vineri acuzelor aduse de liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, cerându-i să nu-i mai facă fișa postului.

„Domnule Stan, vă chem la acțiuni de dezvoltare a județului Suceava. Încetați a îmi mai face fișa postului, pentru că am văzut ce fișe de post ați făcut dumneavoastră și echipa dumneavoastră când ați fost în fruntea administrației”, a spus Flutur.

El a amintit doar că șoseaua de centură a municipiului Suceava a fost întârziată 7 ani și că în administrația PSD s-au  făcut împrumuturi pentru rețele de gaz metan și gazul nu a mai ajuns niciodată.

„Eu aleg să continui cu acțiuni care se referă la îmbunătățirea vieții sucevenilor, fie că vorbim acum de probleme de sănătate, unde voi iniția întâlniri pentru fluidizarea pacienților în mod corespunzător la spitalele din județ, fie că vorbim despre probleme legate de drumurile naționale care trebuie reparate în județ. Ca unul din liderii coaliției de guvernare, voi ridica de fiecare dată probleme care se referă la județul Suceava fără să vă cer dumneavoastră aprobarea”, a precizat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de