Vicepreședintele regional al PMP, Marian Andronache: Polul de Dreapta este o alternativă curată și echilibrată la actuala guvernare


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Marian Andronache, a anunțat că a votat în cadrul Colegiului Național al partidului pentru înființarea Polului de Dreapta în România.

El a spus că această inițiativă a PMP, USR și Forța Dreptei va fi o alternativă credibilă la guvernarea actuală.

Marian Andronache a subliniat nevoia unei alianțe de dreapta puternice, care să reprezinte o voce clară și echilibrată în politica românească.

„Oamenii își doresc o alternativă la actuala guvernare (PSDNL), o forță politică curată, corectă și echilibrată, care să aibă într-adevăr capacitatea de a gestiona problemele care îi apasă. Și exact asta am hotărât să facem pentru ei, prin formarea polului de dreapta”, a declarat Marian Andronache.

Polul de Dreapta are ca obiectiv principal să adune forțele partidelor de dreapta și să ofere o platformă comună pentru dezvoltarea și promovarea politicilor care să susțină valorile conservatoare, economia de piață și statul de drept.


Intră acum și în grupul de